DEZVOLTAREA DE SOLUȚII CU AJUTORUL ECHIPEI NOASTRE de experți în coaching

Contactează-ne

Coaching-ul este un cuvânt cheie folosit de multe ori pentru activitățile de dezvoltare atât în cazul companiilor, cât și individual. În timp ce procesul de coaching este unul comun, instrumentele și tehnicile folosite sunt diferite de la un coach la altul.

Instrumentele propuse de noi în sesiunile de coaching sunt orientate pe soluție și rezultate în conformitate cu principiile de etică, procesul și tehnicile ICF (Federația Internațională de Coaching).

Acest lucru garantează standardul nostru de calitate, acceptat și utilizat la nivel international. Pentru clienții noștri folosim instrumente orientate spre soluții, bazate pe metode de consultanță de management pentru a maximiza rezultatele. Setul și mixul de instrumente alese facilitează semnificativ procesul de identificare a soluțiilor, într-un timp cât se poate de scurt și cu o investiție optimă de resurse financiare și de energie.

Panoul de comandă al Leadershipului Executiv

Liderii puternici își perfecționează abordarea și înțelegerea acelor probleme esențiale; învață sa-și mențină atenția și concentrarea, să-și seteze priorități și să-și ghideze întreaga organizație în aceeași direcție.

Comunicarea de leadership

Conversații de impact. Cum transformi dialogul despre idei în conversații concentrate pe rezultate. Învață să comuni cu echipele și stakeholderii.

Fii cel care conduce schimbarea

Un instrument care și-a dovedit eficiența în multiple cazuri de schimbare la nivel organizational care asigurp cadrul necesar pentru a conduce schimbarea asigurând un angajament deplin.

Îmbunătățirea eficienței Consiliului de Administrație

Fie că este vorba de un cadru de business sau unul non-profit, adesea Liderii își pun problema cum să eficientizeze acțiunile Consiliului de Administrație. Liderii puternici creează și influențează polul lor de putere. Acest cadru stabilește competențele cheie ale unui consiliu pentru a le consolida.

Construirea Culturii Organizaționale

Crearea unei culturi a performanței. Organismele cele mai puternice se concentreze asupra procesului de clădire a unei culturi organizaționale. Crearea unui set solid de valori, comportamente și implicare din partea angajaților, toate aduc efecte pozitive la nivel de profit.

Managementul Conflictului

Unul dintre cele mai răspândite motive pentru care liderii angajează coachi este acela de a gestiona conflictele. Descoperă modalități practice și eficiente de a găsi ceea ce stă la originea conflictului. Învață cum să rezolvi un conflict luând în considerare rezultatele, relațiile și orgoliul.

Managementul Timpului

Obține o imagine clară a modului în care vă petreceți timpul și vă învață să setați limite pentru a crea programul cel mai valoros și strategic.

Comunicare & Prezență executivă

Prezența executivă are un impact considerabil. Învață tactici cheie de prezență executivă în orice tip de comunicare.

Dezvoltarea unei baze solide de putere

Relațiile devin cea mai importantă monedă de schimb. Sistemul relațional este cel care aduce un aport semnificativ pentru a organiza și direcționa crearea unei baze solide de putere.

Construcția unui Brand Personal

Fiecare lider are un brand al lui, ce-ar fi dacă chiar ți l-ai dezvolta și tu pe al tău? Sprijinim clienții noștri în procesul de dezvoltare a unui brand personal.

Optimizarea Echipelor

Pregătește-ți echipa de start sau pentru următorul nivel.

Succesul în noul rol

Crează-ți încă de la început cel mai bun context spre succesul în noul rol.